Kansli: 063-77 93 90 Restaurang: 063-77 93 93 kansli@sbgk.nu

Den 28 Juni är det äntligen dags för Therese Nerpin invitational på Storsjöbygdens golfklubb med longdrive mästarinnan Sandra Carlborg på besök! Vi ser fram emot en heldag ute på golfbanan som både kommer utveckla och inspirera er med tävling, träning, massa härliga utmaningar samt lärorik uppvisning och föreläsning av Sandra. Denna dagen kommer inte bara vara en unik golfupplevelse för oss alla utan kommer också tack vare er stötta mig genom säsongen 2017 samt ge mig en chans att nå mina mål. Jag hoppas att jag kommer få träffa så många utav er som möjligt där och att vi tillsammans kommer skapa årets roligaste golfdag! Anmälan sker via storsjöbygdens reception, ni kan antingen ringa (070-6791777), maila eller åka dit och prata med dom. Tävlingen på eftermiddagen finns upplagd i GIT via MIN GOLF.  Therese Nerpin Golfs foto.