Kansli: 063-77 93 90 Restaurang: 063-77 93 93 kansli@sbgk.nu

Deppa inte för att kansliet håller stängt. Vi har fixat så ni kan spela lika mycket golf ändå, bara vädret tillåter. Ni som varit in och hälsat på oss inne på kansliet i september har kanske redan provat den. Vi hade den på test några veckor innan vi bestämde oss för att detta var ett bra komplement som skulle öka tillgängligheten för våra gäster och medlemmar. Nu kör vi den på riktigt, med scorekortskrivare och extra allt – Terminalen! Wohoo!

Kika in i den lilla boden bredvid utslaget för hål 1, där står den och längtar efter att bli pekad på. Testa gärna hur den fungerar! Det enda Ni behöver är ert Golf-ID och lösenordet till ”min Golf”.

I Terminalen kan Ni boka tider, ankomstanmäla Dig och Ditt sällskap och skriva ut scorekort (digitalt och/eller i pappersform). Det går även utmärkt att betala greenfee i Teminalen. Greenfee-betalningar görs lättast med swish, men det går även med kort.

Har du bara kontanter så går det bra att betala greenfee vid glasmontern framför entrén till kansliet. Lägg pengarna i ett kuvert och släpp ner i brevinkastet i glasmontern.