Kansli: 063-77 93 90 Restaurang: 063-77 93 93 kansli@sbgk.nu

Är nu avslutad…. känner redan lite avsaknad
En härlig vecka med fantastiskt fin bana. Inledningen kunde inte vara bättre, strålande sol på lördagen. Sedan lite blötare någon dag och lite svalare temperatur för att sedan avslutas med en fantastisk dag sista lördagen.

Det är många som bidrar till en lyckad tävlingsvecka. Vi vill från klubbens sida tacka alla våra sponsorer, ingen nämnd ingen glömd :-), bolaget, främst med personalen som dagligen arbetar med att få till en grön och fin bana och personalen i kansliet som hjälper oss med mycket. Till sist de som lägger ner massor av tid för att vi medlemmar och gäster ska få en fin tävlingsvecka, det är vår duktiga Tävlingskommitté – ett extra stort TACK till er för era insatser.

Vi har en väldigt speciell miljö ute på vår bana med Nöjesbruket och Jonemars som serverar oss god mat och underhåller på bästa sätt, stor tack till er också, ni är en stor del av klubbens verksamhet och bidrar till en härlig atmosfär.

Till sist, tack alla medlemmar och gäster som besöker oss denna vecka, det är ju ni som gör själva tävlingen, ser till att det blir trevliga rundor, en god stämning och en trevlig prisutdelning varje kväll – Tack!

Nästa tävling är Golfhäftet Trophy och går den 5 augusti.

Ses ute på banan!