Kansli: 063-77 93 90 Restaurang: 063-77 93 93 kansli@sbgk.nu

Max Persson som har varit PRO på vår banan har som bekant flyttat söderut men vi kan med glädje här och nu presentera vår nya PRO här på Storsjöbygdens Golf. Trumvirvel, trumvirvel, trumvirvel:

Therese Nerpin!

I sommar kommer hon att hjälpa er som vill och behöver, att bli bättre golfspelare. Vilket i sin tur gör spelet mycket roligare 😉 Therese kommer att hålla i medlemsträningarna och grönt kort-kurserna samt en del andra aktiviteter på anläggningen.

Mer information om hur ni bokar in er på medlemsträningarna och privata lektioner med Therese kommer inom kort.

Info från Therese

Mitt namn är Therese Nerpin, jag är 26 år och har under de senaste 10 åren av mitt liv satsat på elitgolfen. 2020 valde jag att ta en paus från proffsgolfen men jag har självklart inte tänkt vara utan golf bara för det.

I sommar kommer ni som medlemmar kunna träna tillsammans med mig då jag kommer hålla i medlemsträningar, lektioner samt juniorverksamheten på klubben.

Med mig i bagaget har jag Svenska golfförbundets utbildningar, Steg 1, 2 & 3 samt TAU (tränarassistentutbildningen). Jag har även en kandidatexamen i idrottsvetenskap med mig från mina 4 år i Halmstad där jag även fick äran att träna med Sveriges främsta tränare samt golfare under 4 års tid.  Jag ser fram emot en härlig sommar tillsammans med er ute på Storsjöbygdens GK, hoppas vi ses!