Kansli: 063-77 93 90 Restaurang: 063-77 93 93 kansli@sbgk.nu

Medlemsträning 2020 & 2021

Storsjöbygdens GK
Länk till anmälan för sommarträning finns längre ner.

 

Max Persson driver medlemsträningen hos oss på Storsjöbygdens GK.
Han arbetar även med Göran Knutsson och Östersund-Frösö Golf Academy.
Hos oss kommer han att hålla i medlemsträningar, juniorträningar och självklart även erbjuda privatlektioner med mera. För att läsa mer om honom, hans filosofi och hans bakgrund klicka på in dig på länken här: http://www.mxpgolf.se/om-max/ 

 
Medlemsträningar: 

 

Den fantastiska Golfsäsongen 2020 har nu tagit slut. En speciell säsong för oss med COVID-19 som en stor utmaning för vår verksamhet. Vi har trots detta lyckats genomföra säsongen på ett bra sätt och vi har inte bidragit till någon smittspridning vilket är skönt.

Det var alldeles för få deltagare till höstens Golf fys på torsdagar.
Av den anledningen så ställer vi in torsdagsträningen och i stället kan vi erbjuda träning på onsdagar, då är det anmälan direkt till Anna som gäller.

De som anmält sig redan till torsdagar kommer att få en mail från Anna med erbjudande om att gå torsdagar i stället.

Anmälan till Annas pass hittar du här! 

Vi tar ett nytt tag efter Jul- och Nyår!

För att anmäla dig – 

 

Max Coaching Experience

 

Äntligen har jag skapat ett upplägg för golfaren som vill ge sin golf bästa möjlighet till utveckling och arbeta långsiktigt. Platserna är kraftigt begränsade för att kunna ge spelarna den bästa upplevelsen. Dessutom är upplägget extremt prisvärt för den drivne golfaren och erbjuds på tre olika nivåer. Läs mer och ansök om en plats på följande länk:https://www.mxpgolf.se/

Boka golflektioner med mig

 

Självklart kommer jag också att erbjuda vanliga lektioner på SBGK. Från 25 minuters till 50 och 90 minuters träning. Dessutom erbjuder jag spellektioner och fysutvärdering. Alla lektioner går även att göra i grupp och jag erbjuder även paketlösningar. För att göra bokningen av lektioner så enkel som möjligt kommer jag till en början använda bokning över mejl. När säsongen är igång kommer du självklart även nå mig på telefon.

 
För bokning av lektion över mejlinfo@mxpgolf.se

 

Jag ser fram emot en härlig säsong tillsammans med er på Storsjöbygdens Golfklubb.

Med vänlig hälsning,

Max Persson