Kansli: 063-77 93 90 Restaurang: 063-77 93 93 kansli@sbgk.nu

Hej alla golfsugna medlemmar i SBGK!

 

Det börjar dra ihop sig till golfsäsong och medlemskommittén planerar som sig bör en medlemsresa för att kicka igång säsongen. Denna gång åker vi till vår samarbetsklubb i Norge: Stiklestads GK. Ni som är fullt betalande medlemmar spelar där gratis. Vi åker dit den 21-22 maj.

 

Lördagen den 21 maj är det en tävling på Stiklestads GK (Keto Open) som Tore hälsar att de som vill gärna får delta i den tävlingen. Vill man inte tävla går det också att lösa. Då får man gå ut före första boll i tävlingen. Söndagen den 22 maj spelar vi en runda tillsammans och därefter åker vi tillbaka till Östersund. Boende lördag till söndag ordnar vi på Scandic Hotell i Stiklestad (ca 9 km från golfbanan). Det finns viss möjlighet att ställa husvagn eller husbil vid golfbanan, eftersom det är begränsat antal platser är det de som först anmäler till oss. Resa till Stikklestad ansvarar ni själva för att ordna. Detta eftersom vi saknar någon som kan köra bussen pga. ändrade regler gällande yrkeskompetensbevis som nu mera är ett krav för att köra buss med passagerare. Att hyra en buss och busschaufför gör att den totala kostnaden för resan ökar dramatiskt vi har i år därför valt att inte ordna med bussresa i år. Har du ingen bil och behöver samåka meddela det när du anmäler dig så hjälper vi till att lösa det. 

 

Pris:

Boende i dubbelrum 500 NOK per person, enkelrum går att ordna då är priset 800 NOK. Frukost ingår.

Startavgift i tävlingen är 500 NOK då ingår mat efter tävlingen och ”litt godt og drikke for”. Ni som inte tävlar betalar 300 NOK för middagen.

Dui som inte är fullt betalande medlemmar på SBGK betalar en greenfee på 200 kr per runda.

All betalning sker på plats till hotellet och till Stiklestads Gk.

 

Anmälan senast onsdagen den 11 maj till medlem@sbgk.nu, skriv medlemsresa i mailets ämnesrad. I meddelandet vill vi ha information om ditt namn, golfid, e-postadress, telefonnummer, om du vill tävla eller inte, om du åker husvagn eller husbil (föst till kvarn vi bokar åt er) samt om du vill ha ett enkelrum. Vi har förbokat ett antal rum, på hotellet dessa kommer de hålla åt oss till den 30 april, därefter kan vi inte garantera att ni får boende på hotellet.

 

Frågor ställs till Sara Talling (070-5276008) eller Barbro Grelzén (070-247 22 13) eller via epost till ovanstående adress.

 

Du hänger väl med!

 

Hälsningar Medlemskommittén