Kansli: 063-77 93 90 Restaurang: 063-77 93 93 kansli@sbgk.nu

Hej på er

Vi förstår att ni längtar lika mycket som vi gör på att säsongen ska dra igång på riktigt.
Som ni själva har märkt så har inte vädret varit väder och värmen varit blygsam, vilket försenat växtligheten en hel del. Banpersonalen har lagt mycket tid på grundjobb nu när det varit kallt under en längre stund, vilket vi hoppas ska ge en härlig boost till växtligheten nu när det äntligen ser ut att bli lite varmare. Vi kan i dagsläget inte sätta ett datum för när vi öppnar banan, vi avvaktar för att se vad värmen ger för resultat. Såklart kommer den öppnas så fort vi kan, men grunden är att göra kloka val för att hålla en bra kvalitet på banan hela säsongen, och här litar vi på vår fantastiska banpersonal till 100%. Info kommer läggas ut så fort vi öppnar. 

Utifrån att banan inte är öppen riktigt än så är det inte heller bemannat på kansliet förrän vi ser att det florerar mer golfare/gäster på anläggningen. Det är för att vi försöker effektivisera vår tid på bästa sätt, så i dagsläget läggs mer fokus på kringområdet med målning, nya pricktavlor på rangen osv. Detta görs för att vi vill göra det ännu mer trivsammare och för att ni ska få möta lite nya saker varje gång säsongen drar igång. Dock är vi mer tillgänglig än tidigare under dagtid på telefonnummer 070-5533147. Det går såklart också att skicka mail till kansli@sbgk.nu som vi läser av så fort vi kan.

Restaurangen befinner sig i liknande sits och kommer vara flexibel i säsongsöppnandet. Dock har vi förhoppningen att köra igång helt den 30 maj med luncherna m.m. MEN vi kommer att värma igång pizzaugnen innan så håll utkik på facebook och hemsida, för en fin dag kanske ugnen står och brinner och ni kan komma och säga hej till oss och såklart köpa pizza.
Vi har även fyllt på med lite kioskgrejer, glass och kaffe som går att köpa när vi är på plats.

Med hänsyn till den situation vi befinner oss i just nu med Corona så vill vi att ni är mån om varandra. Håll avstånd och håll god handhygien. Det finns handdesinfektion lite här och där på anläggningen. Vi har även börjat sätta upp markeringar osv som vi BER ER ATT FÖLJA (mer kommer att komma upp allt eftersom vi ser hur ni rör er på anläggningen). Om du inte själv är orolig för smitta, respektera att någon annan kan vara det.
Vi kommer alltid föredra muntlig ögonkontakt och fin kommunikation med er men utifrån rådande situation så vill vi redan nu slå ett slag för att använda er av terminalen i sommar som inköptes förra året. Där kan du boka starttid, betala, ankomstanmäla dig m.m. Terminalen kommer stå i boden till vänster om första tee. Vi ger också ett tips att ladda ner någon app exempelvis ”min golf bokning” eller ”on tag scorekort” för att börja bekanta dig med det digitala, och där du också kan göra mycket av det du kan göra i terminalen.

Mer information om lokala rutiner för hur vi medverkar till minskad smittspridning kommer mailas ut inom kort.

Vi ser fram emot att träffa ER alla igen.

Varma hälsningar från Erica och Pontus m.fl.