Kansli: 063-77 93 90 Restaurang: 063-77 93 93 kansli@sbgk.nu
 

First Open 2017 – fler greenfeegäster till klubben!

Hej golfvänner!

First Open är en av Sveriges största matchspelstävlingar och ett av de största öppna golfarrangemangen i landet. I år arrangeras tävlingen för 21:ta gången.

Ett antal tusen matcher spelas över hela landet och förmodligen ett antal även på din klubb fast du inte har kunskap om detta. Dina anmälda klubmedlemmar genererar, via sitt tävlande, motståndare som gästar din klubb.

Visa gärna upp arrangemanget till dina medlemmar via hemsidan eller klubbutskick. Ju fler anmälda lag från klubben dessto fler gäster under säsongen. SGF har godkänt tävlingsreglerna och sanktionerat arrangemanget.

 

Hör gärna av dig om du har några frågor!

Som vanligt börjar tävlingen i maj (region Norrland juni) och avslutas med semifinalspel i början på oktober och därefter final i södra Europa. Årets finalspel kommer att avgöras på Mar Menor GC vid spanska Costa Calida kusten mellan 3-9/11. Läs mer om tävlingsregler, förutsättningar, finalen mm och gör din anmälan på www.firstopen.nu Anmäl ditt tvåmannalag med en kompis, fru/man, kollega, dotter/son. Alla konstellationer är möjliga! Låt First Open bli ett roligt och spännande inslag under årets golfsäsong. Nu finns vi även på Facebook, gilla och dela oss gärna. Sista anmälningsdatum är 8 maj.

https://www.facebook.com/firstopengolf

Välkommen till årets roligaste matchspelstävling!

Mvh Tävlingsledningen, First Open 2017