Kansli: 063-77 93 90 Restaurang: 063-77 93 93 kansli@sbgk.nu

Hej

Svenska golfförbundet har för närvarande problem med sina system och just nu extra stora problem med betalningar av tävlingsavgifter gjorda genom MinGolf. Vi kommer därför att ta bort denna möjlighet tillsvidare. Istället rekommenderar vi att ni gör förbetalningar genom att Swisha ert belopp till Storsjöbygdens Golf AB på nummer 123 633 45 02 (Swisha ej dessa avgifter till klubbens Swishnummer).

Märk betalningen med ert Golf-ID samt vilken tävling det avser. Ni kan se hur mycket ni ska betala genom att gå in på MinGolf och titta på upplagda avgifter. Det kommer såklart att finnas möjlighet att betala på plats, men vi ser gärna att ni gör en förbetalning för att minska risken för smittspridning.

Tack för att ni har överseende med detta. Vi hoppas att SGF får ordning på systemfelen så snart som möjligt.

(Till er som redan betalat sina avgifter genom MinGolf, kolla gärna om avgifterna ser ut att vara betalda på MinGolf. Om ni har betalat och avgifterna fortfarande står som obetalda, maila då in ett skärmklipp eller ett utdrag från banken på er betalning så vi kan bocka av er manuellt. Det går också bra att visa upp ett skärmklipp eller ett utdrag från banken till oss på plats.)