Kansli: 063-77 93 90 Restaurang: 063-77 93 93 kansli@sbgk.nu
Banan har stängt för säsongen så nu kan vi dra oss inomhus och förbereda oss på bästa sätt inför 2019.

Inför säsongen 2019 ska vi testa et nytt upplägg på träningen för att bli en bättre golfare och minska risken för skador/problem.

 Period 1 – Golfspecifik fysträning, under december och januari.

Gruppträning i olika grader av utmaning beroende på spelares träningsvana. All träning är inriktad på att hjälpa golfare att hålla sig skadefria och fungera så bra som möjligt, inte bara på golfbanan utan även utanför. För de spelarna som har mer erfarenhet kommer träningen att specifieras mer. Målet är att intressera och utveckla klubbens medlemmar även på fler golfrelaterade delar än endast golfteknik.

Period 1 omfattar 6 träningstillfällen, varje pass tar ca 6 deltagare, det är 3 pass varje kväll vilket gör att ca 18 medlemmar kan få plats, det är först till kvarn som gäller.
Om du vill anmäla dig så klicka på länken:  www.mxpgolf.se/vinter 

Period 2 (vår)- Golfträning på golfhallen på Frösön, prel. februari till maj

Favorit i repris från våren 2018 med golfträning i grupper i golfhallen. Målet med dessa grupper är att gå igenom de grundläggande delarna av golftekniken för att skapa en så god grund som möjligt med det tekniska inför säsongsstarten.

Återkommer med information om anmälan till denna aktivitet i januari.

Klubben subventionerar bägge dessa två aktiviteter så att det ska bli prisvärt för våra medlemmar. Vi hoppas på stort intresse!

SBGK Styrelse