Golfens Dag

Välkomna till Golfens dag på Storsjöbygdens GK 26 maj

Den 26 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Vi på Storsjöbygdens GK kommer att ha öppet hus med massor av aktiviteter för gamla och nya golfare.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen.

Vi på Storsjöbygdens GK kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla i Östersund, med omnejd att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter under dagen, återkommer med exakta tider inom kort, och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

Tidschema Golfens dag:

  • 11:00                       Golfens dag öppnar
  • 15:00                       Avlutning och prisutdelning
  • Hela dagen: Prova-på-golf med våra tränare, roliga tävlingar, frågesport, specialerbjudande på nybörjarkurser, golfäventyret mm mm. Restaurang/café är öppen

Mer information om Golfens dag finns på den nationella sajten www.golfensdag.se.

Årets tema är dubbelt upp så kom ut på klubben och ta med dig minst en kompis, gärna fler!

Varmt välkomna!

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Vi kommer också behöva hjälp inför och under själva dagen. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – kontakta Ordförande på ordforande@sbgk.nu